3 april, 2014

KOORDINERING

Bröllopsdags och tid för att njuta av varandra och det Ni har framför Er. En bröllopskoordinering kan vara på sin plats så att Ni kan njuta av tiden även före bröllopet, och inte minst på Er bröllopsdag.

Vid en bröllopskoordinering är det första mötet kostnadsfritt. Då går vi igenom vad ni har för tankar och önskemål kring ert bröllop, och vilka förväntningar ni har på bröllopskoordineringen. En del av planeringen kanske ni vill göra själva och vi formar en offert efter de delar ni vill att vi hjälper till med. Många vill få hjälp med att t.ex. skapa budget, göra ett tidsschema för planeringsprocessen, att göra-listor, körscheman  samt att ta fram leverantörer som uppfyller behov och krav. Vi blir alltid ert bollplank och finns för er för t.ex. goda råd, förslag på upplägg, eller för råd om traditioner och vett och etikett inför ert bröllop. Vi ger ofta också förslag på dekorering av festlokal och vigselplats.

Under planeringsprocessen har vi regelbundet kontakt och vi ses för avstämningsmöten vid de tillfällen det behövs. På själva dagen för ert bröllop finns en koordinator till hands för t.ex. förberedelser, ta emot leveranser, sköta kontakten med festlokalens personal, vara vigselvärdinna, eller för annat ni önskar. Vi bistår med bil och har packat en ”akutväska” med diverse saker som man behöva för att lösa de flesta bekymmer som man kan tänka sig under ett bröllop.

Priset för koordinering varierar utifrån hur stor del av planeringen ni vill lägga på oss. Vi kommer efter första mötet skicka en offert med ett tydligt upplägg på hur ett fortsatt samarbete kan se ut.

Taggar: