31 mars, 2014

Om oss

HELENA RING

De senaste åren har jag koordinerat bröllop på pampiga slott, i rustika lador, på gemytliga gårdar och på välrenommerade restauranger och festsalar. Varje bröllop har sin känsla som utgår från bröllopsparets drömmar och önskemål. I mitt arbete som koordinator gillar jag planeringen, detaljerna och att leverera upplevelser till bröllopsparet och deras gäster.

Antingen har ni bilden klar för er hur er dag ska kännas och sedan minnas. Eller så skapar vi den bilden tillsammans. Utifrån den bilden sätter vi detaljerna. Steg för steg går vi igenom alla delar tills bitarna ligger på plats. Det är er dag och er koordinator kommer ha koll på läget så att ni kan vara i stunden.

I DO DREAMS TEAM

För att kunna möta förfrågan från alla bröllopspar har vi i I Do Dreams även några utvalda juniora bröllopskoordinatorer och teammedlemmar som finns med när man t.ex. behöver vara flera på plats, men också för att koordinera egna bröllop. Det finns alltid en erfaren koordinator med i planeringen och som handleder dem genom processen. Koordinatorn finns även tillgänglig under själva bröllopet ifall något skulle uppstå. Vi är rädda om vårt varumärke och jobbar noggrant med upplärning och coachning för våra teammedlemmar.

Taggar: