10 april, 2014

Blommor, Bröllop, Foto, Okategoriserade, Styling

Fotografering

Dags för fotografering till hemsidan och jag och Daniel beger oss söderut till Lund. Mina föräldrars lägenhet blir perfekt för fotograferingen med fönster som vetter ut mot Lilla Fiskaregatan.

Känslan vi vill försöka skapa i bilderna ska givetvis vara romantik men också mystik. Vi är ett bra team jag och Daniel. Daniel är en riktig idéspruta och är duktig på mycket. Jag tycker samtidigt om att organisera och då blir vi en bra kombi.

Brudbuketten jag har med mig har Karin från Karins affär med hjärta bundit. Jag köpte lite blommor och blad för 230 kronor och körde hem till henne. Hon tyckte att mitt val av blommor inte var det bästa och mängden blommor lite för få. Ändå tyckte jag att hon lyckades få ihop en fantastisk bukett utifrån de förutsättningarna jag gav henne. Karin har lovat att lära mig allt om blommor, det ser jag verkligen fram emot och det blir nog många blominlägg här i framtiden.

Jag valde ut två brudklänningar från Sernys i Ängelholm. Kristina som arbetar där är så service minded och vi kommer att planera lite event där framöver.

Vår modell Jenny anländer strax för lunchtid, lika snygg utan smink som med (suck). Jenny är vacker både på insidan och utsidan. Det känner man i bilderna.
Ruth dyker upp strax efter Jenny. Ruth Axelsson är frilansande stylist och makeupartist. Tur att vi har med oss henne då hon har stor erfarenhet från photoshoots och vet vad som fungerar.

Det blev en lång men rolig dag. Härligt team och vi är så nöjda med bilderna!

Här kommer lite godis från dagen.

Taggar: , , , ,