28 maj, 2014

Bröllop, Styling

Glöm inte bort brudgummen!!!

Jag tror inte att jag är helt fel ute när jag säger att det ”oftast” är bruden som är mest engagerad och delaktig i bröllopsplanerandet. Brudgummens uppgift är ofta att boka lokal, fixa bil från kyrkan och inhandla diverse dryck. Givetvis varierar detta från brudpar till brudpar och vissa brudgummar är väldigt insatta och är minst lika mycket ”bridecillas” som bruden.

Jag tycker att det är viktigt att vi inte glömmer bort våra män i all bröllopsyra. Bruden ska bokas in på diverse ansiktsbehandlingar, kroppspeeling, make-up och håruppsättning före bröllopet. Men brudgummen då? Han får sitta hemma och bli nervös innan det är dags för kyrkan. Bruden hinner knappt tänka på att bli nervös när hon slussas från det ena stället till det andra för att göras i ordning.

Givetvis ska det bokas behandling för honom också. En massage tillsammans med bestman eller varför inte ett yogapass. Det blir vanligare att även männen bokar ansiktsbehandlingar och andra spabehandlingar före bröllopsdagen. Passa på att åka på en mysig spahelg inför bröllopet tillsammans.

Spa för brudgum

Taggar: , ,