Herr & Fru Hansson

1 juli, 2014

Blommor, Bröllop, Detaljer, Foto, Mode, Skor, Styling, Vigselplats

Herr & Fru Hansson

Emma & Pär Hansson!

Vilken dag! Vilket bröllop!

Äntligen kom dagen då det var dags för Emma och Pär att vigas. Vilket härligt par de är och vilket fantastiskt bröllop det blev.

Vigseln ägde rum i Barkåkras stora vackra kyrka och bröllopsfesten hölls på Valhallsborg.

Lite regn ger lycka åt brudparet och visst kom det regn, massor. Men det lyckades att spricka upp och stråla mellan kyrkan och middagen, lagom till fördrinken för att sedan ösa ner när alla satt sig till bords. Detta gav en väldigt mysig stämning och regn behöver inte alltid vara negativt.

Fotograferingen skedde nere i Vejbystrand och som ni ser är det ett otroligt tacksamt par att fotografera!

Och där såg bestman Gustav Ericsson en möjlighet som jag inte tror att många i hans läge skulle sett. En bil med uthyrning av segways stod parkerad och Gustav lägger förslaget att det hade varit kul att glida in på dem istället för det traditionella sättet med bil. En bil var givetvis redan bokad för att ta brudparet med följe till festen men här kom de helt plötsligt på andra tankar.

Brudparet hyrde fyra segways för att sedan komma glidandes längs med Valhallsborgs allé. Och vilken succé!!!

Här måste jag slå ett slag för Emma, bruden som så lättsamt i sin klänning släppte på kontrollen den stora dagen och bara gjorde ett stort spontant inslag. Alla på festen hurrade och där sattes ribban på den otroligt sköna stämningen resten av kvällen.

Alla brudar borde ta dagen som Emma gjorde. Så otroligt skön och avslappnad och dessutom sådär vacker som bara hon kan vara.

Det var en ära att få vara koordinator för ert bröllop!

 

Taggar: , , , , , ,