I DO DREAMS

KOORDINERING

Bröllopsdags och tid för att njuta av varandra och vad ni har framför er. En bröllopskoordinering kan vara på sin plats.

Vid koordinering är det första mötet kostnadsfritt. Därefter går vi igenom vad ni har för tankar och ideér kring ert bröllop. En del av planeringen kanske ni vill göra själva och vi hjälper er att sätta upp en struktur kring planeringen och vem som ska göra vad. Vi låter er ta del av en inspirationspärm och kommer med tips och idéer för att skräddarsy det perfekta bröllopet för just er.

Vi sätter en rimlig budget utifrån era önsekmål och därefter hjälper vi er att ta fram de bästa leverantörerna som uppfyller era förväntningar och krav.

Vi skickar checklista och förslag på budget via mail. Därefter kommer vi att träffas för personligt möte efter era önskemål. Vi har även mail och telefonkontakt fram tills bröllopsdagen.

Priset för koordinering varierar utefter hur stor del av planeringen ni vill lägga på oss. Vi kommer efter första mötet skicka en offert och ett tydligt upplägg på hur ett fortsatt samarbete kan se ut.