3 april, 2014

BRÖLLOPSDAGSKOORDINERING

Visst är det roligt att planera bröllop men på självaste bröllopsdagen ska ni och era nära kunna njuta av allt som ni planerat för fram till nu.

Vi ses för ett inledande möte i lagom tid före bröllopet och går igenom era önskemål inför er bröllopsdag. Vi gör tillsammans en grovplanering av dagen och ni överlämnar kontaktuppgifter till t.ex. leverantörer och nyckelpersoner som finns kring er på er dag så vi kan hålla i alla trådar och kontakter under dagen. Ni ska kunna känna att hela ansvaret för en lyckad dag är överlämnat till oss och att ni kan luta er tillbaka och bara njuta. Vi rekommenderar att vi finns på plats för er under 10 timmar under er bröllopsdag men vi lyssnar självklart på era önskemål.

Koordinatorn hjälper till med förberedelser, tar emot leveranser, sköter kontakten med alla leverantörer, lägger en sista hand på dukningen eller för annat ni önskar. Vi bistår med bil och har packat en ”akutväska” med diverse saker som man behöva för att lösa de flesta bekymmer som man kan tänka sig under ett bröllop.

9500 kr inkl moms

Taggar: