3 april, 2014

BRÖLLOPSKOORDINERING

Vi kan hjälpa er oavsett om ni vill ha mycket eller lite hjälp i planeringen av ert bröllop

Det första mötet kostnadsfritt och då går vi igenom vad ni har för tankar och önskemål kring ert bröllop, samt vilka förväntningar ni har på bröllopskoordineringen. En del av planeringen kanske ni vill göra själva och vi formar en offert efter de delar ni vill att vi hjälper till med. Många vill få hjälp med att t.ex. skapa körschema, tidsschema för planeringsprocessen, att göra-listor samt få förslag på leverantörer som uppfyller era behov och krav. Vi blir alltid ert bollplank och finns för er för t.ex. goda råd, förslag på upplägg, eller för råd om traditioner inför ert bröllop. Vi ger ofta också förslag på dekorering av festlokal och vigselplats.

Under planeringsprocessen har vi regelbundet kontakt och vi ses för avstämningsmöten vid de tillfällen det behövs. På själva dagen för ert bröllop finns en koordinator till hands för t.ex. förberedelser, ta emot leveranser, sköta kontakten med leverantörer, vara vigselvärdinna, eller för annat ni önskar. Vi bistår med bil och har packat en ”akutväska” med diverse saker som man behöva för att lösa de flesta bekymmer som man kan tänka sig under ett bröllop.

Priset för koordinering varierar utifrån hur stor del av planeringen ni vill lägga på oss. Vi kommer efter första mötet skicka en offert med ett tydligt upplägg på hur ett fortsatt samarbete kan se ut.

Taggar: