2 oktober, 2020

LEVERANTÖRSÖVERTAG

Vill ni ha en lugn tid precis innan er stora dag? Det fixar vi!

Ett par månader innan ert bröllop har vi ett möte och går igenom era önskemål inför ert bröllop. Ett par veckor före ert bröllop har vi sedan kontakt och går igenom de leverantörer som är bokade och vad deras tjänster innebär. Vi kontaktar sedan var och en av dessa för att stämma av det sista, på det sättet säkerställer vi att allt är klart och inget missas. Från denna stund behöver ni inte svara på alla leverantörernas frågor, och sy ihop det sista utan det tar vi hand om. När vi kontaktar dem får de våra kontaktuppgifter och härifrån är det vi som är deras kontaktperson för alla frågor inför bröllopet. Vid behov kontaktar vi er för avstämningar.

Våra bröllopspar uppskattar denna tjänsten eftersom det ger ett lugn inför den stora dagen. Man kan överlämnar ansvaret i god tid innan och istället ägna sig åt de personliga förberedelserna.

Priset varierar mellan 2500-5000 kr inkl moms, beroende på antal leverantörer och omfattning. Denna tjänst kan med fördel kombineras med en bröllopsdagskoordinering.

Taggar: